2021-09-15 07:44:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma úgy érezheted, hogy mindenki elhalmoz a szeretetével

Napi horoszkóp szeptember 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint eddig megpróbáltál úgy tenni, mintha nem látnád, hogy mennyire vonzódik hozzád az egyik kollégád. Ha eddig hidegnek is mutatkoztál, lassacskán megindul benned is az érzés. Olyan ajánlatot kaphatsz, ami nehéz választás elé állíthat.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Mutass egy kis engedékenységet az élet minden területén. Nagyon elkeserít, amikor látod, hogy kedvesed sehogyan sem akar a te elveid szerint működni. Segíthet, ha a szokásos forrófejűséged helyett bevetsz egy kis könnyedséget, rugalmasságot.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Izgalmas nap elébe nézel munkában, párkapcsolatban egyaránt. Egy szenvedélyes szerelmi szál van kialakulóban, amely teljesen elvarázsol. Alig várod, hogy komolyabbra forduljon a dolog, hát tegyél is érte!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Párkapcsolatodban kialakulhat egy hullámvölgy, mert a párod nem úgy látja a mindennapi ügyeket, ahogyan azt te szeretnéd. Munkahelyeden érdemes kibontakoztatni a jó oldaladat, a kellemes tulajdonságaidat, mert kedvességgel most sokkal több mindent elérsz, mint valaha.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyeden számos kihívás vár rád; ahogy az már lenni szokott. Semmi nem maradhat a régiben, a változás most már mindennapjaid része. Te megint nagyon gyors tudsz lenni az alkalmazkodásban. Törj az élre, ott a helyed!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha szívügyekben sikerülne végre önmagaddal tisztába kerülnöd, akkor már a világot és párodat is (újra) meg tudnád hódítani. Ha épp most indul a kapcsolatod, akkor könnyen az ujjad köré csavarhatod kedvesed.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szeretnéd elérni, hogy bizonyos ember a csodálóddá váljon. Mindent megteszel azért, hogy mindig a legjobb oldaladat mutasd meg neki. Ma egy véletlen malőr folytán a gyengeséged is kiderülhet: és lám, épp ez lesz a vonzó majd benned.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Cselekedeteidben a szokásosnál is nagyratörőbb lehetsz. A reményeidet azonban nem ártana egy kissé kordában tartani. Ne akarj idő előtt kitúrni a helyéből szaktekintélyeket. Várd meg, míg azok maguk emelnek téged magasra.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma úgy érezheted, hogy mindenki elhalmoz a szeretetével és a gondoskodásával a munkahelyen. A párkapcsolatodat is kiegyensúlyozottnak, boldognak élheted meg.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma megpróbálod kibogozni magánéleted összekuszálódott szálait. Nem veszélytelen vállalkozás: minden gubanc mozdítása fájó emlékeket hozhat a felszínre. A megbocsátás és feledés lehet a jó út, nem a harc...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szavaidnak ma fokozott súlyt ad az, hogy olyan pozícióból ejted ki őket, amikor a hatalom nálad van. Ne élj vissza ezzel a lehetőséggel, inkább kezeld úgy, hogy a szokásosnál is finomabban, megfontoltabban fogalmazol.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nehéz feladat elé állítanak ma az égiek. Hirtelen támadt kétségeid ellenére sem mersz azonban nemet mondani. De támogatást nyugodt szívvel kérhetsz. Meg is fogod kapni, nem kell aggódnod.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: